4x leuke natuurhuisjes met een kachel in Nederland

by happinessonwheels

Huisje in het bos aan de rand van Epe

Heerlijk houten natuurhuisje voorzien van alles wat je nodig hebt! Geschikt voor 4 personen, gezellige kamer, keuken, heerlijk houtkacheltje voor de koude avonden en een ruime eigen tuin van 800m2! Klik hier voor meer informatie of om te boeken.

© natuurhuisje.nl

Natuurhuisje in het Drentse Ruinen.

Supermooi ingericht huisje met Noorse houtkachel. Het huisje ligt op een kleinschalig park, heeft twee slaapkamers, heerlijke grote glazen puien met een geweldig uitzicht en is van alle gemakken voorzien. Pal naast het huisje ligt het schitterende natuurgebied Dwingelderveld, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Klik hier voor meer informatie of om te boeken.

© natuurhuisje.nl

Hemels natuurhuisje in Kerkwerve.

Hemel is een luxe gastenverblijf voor 2 personen gelegen in een voormalige wagenschuur van een boerderij uit 1879 (de Heerenhoeve). Het verblijf heeft een houtkachel en zelfs een sauna! Naast Hemel bevinden zich op het erf nog twee geheel vrijstaande gastenverblijven (Zon en Maan) en twee B&B gastenverblijven (Storm en Sterre). Wij zijn ooit in Storm geweest en hebben echt een heerlijk verblijf gehad. Klik hier voor meer informatie of om te boeken.

© natuurhuisje.nl

Natuurhuisje in Bosch en Duin.

Dit mooie, stijlvolle huisje is een voormalige garage. Ideaal voor 2 personen, maar eventueel ook geschikt voor 4 (slaapbank). Geniet van het schitterende uitzicht op de tuin en het bos en warm op bij de houtkachel. Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

© natuurhuisje.nl

Liefs Maartje ☾

0 comment

You may also like

Leave a Comment