Camping De Groene Donk

by happinessonwheels

Ok, wij zijn toch echt wel mooi weer camperaars. Inmiddels is het oktober en het weer zit niet echt mee. Ik zit al dagen te wachten totdat in ieder geval de regen even ophoudt en er een zonnetje is. Mijn gebeden zijn gehoord. Afgelopen weekend waren de voorspellingen redelijk goed, kans op zon en zo’n 16 graden. Hop, die camper inpakken en weg!

Camping met kampvuur

Omdat de avonden toch wat kouder zijn zochten we naar een camping waar we een kampvuurtje mogen stoken. We komen uit bij minicamping De Groene Donk in Den Dungen. De camping ligt op zo’n 20 minuten fietsen van ‘s-Hertogenbosch en wordt gerund door Clementine en Martien. En wauw, wat een mooie plek hebben ze gecreëerd in hun ‘achtertuin’. 

Groene oase

Ben je een natuurliefhebber en zoek je rust? Dan ben je hier aan het goede adres. Clementine en Martien hebben echt een prachtige camping. Er zijn maar 5 plekjes die allemaal zeer ruim zijn en voldoende privacy bieden. Het terrein is werkelijk prachtig onderhouden. Over de begroeiing en beplanting is goed nagedacht, het ziet er dan ook allemaal erg mooi uit. Helemaal achterin op het terrein vind je bijen en mooie bloemen, Clementine en Martien zijn allebei ook imker. 

Camping de groene donk

Tips omgeving

Is het slecht weer? Dan heeft De Groene Donk een knusse binnenruimte met een zithoek en complete keuken, met koelkast en eettafel. Ideaal! Je vindt er ook allerlei boeken, wandel- en fietsroutes. Wij maakten een mooie wandeling met de hulp van de app route.nl. Dit moet je zeker even doen als je op camping De Groene Donk staat:

  • In Den Dungen zit de Dungense Molenbakker. Heerlijk om verse broodjes te halen voor jouw ontbijt.
  • Breng zeker een bezoekje aan Eric Sleutjes pluktuin en theehuis. Je kunt hier (tijdens het seizoen) prachtige boeketten plukken en genieten van een heerlijk drankje in het theehuis. 
  • Fan van New Kids? Ga dan een frietje eten in Cafeteria ’t Pleintje in Maaskantje. 
de gezamenlijke ruimte
heerlijk wandelen in de omgeving
Op de camping kun je ook dit schattige huisje huren
0 comment

You may also like

Leave a Comment