Heerlijk wandelen bij de Oisterwijkse bossen en vennen

by happinessonwheels

Wauw, hier moet je echt een keertje wandelen. De vennen in Oisterwijk zijn sprookjesachtig. Ik was er zelf tijdens een hele koude, zonnige dag. Prachtig en mystiek! Het leuke is dat er verschillende horecagelegenheden liggen waar je lekker na je wandeling kunt genieten van een drankje en hapje. 

Sfeervolle vennen

Het mooie aan wandelen in dit gebied zijn de vele vennen die Oisterwijk rijk is. Je kunt van het ene ven naar het andere ven lopen en genieten van het prachtige uitzicht. Er staan ook genoeg bankjes waar je even op adem kunt komen en in stilte over het ven kunt kijken en genieten. Probeer maar eens, heerlijk! 

@visitbrabant.com

DE LEUKSTE ROUTES

Wil je een keertje wandelen in dit mooie gebied? Ik heb de mooiste routes voor je op een rijtje gezet:

De leukste lunchplekjes

Rondom de vennen vind je verschillende leuke restaurants waar je heerlijk bijkomt van je wandeling. 

  • Meneer van Eijck. Je kunt hier parkeren en ook vanuit het restaurant een mooie wandeling maken. Bij Meneer van Eijck geniet van je van een drankje, lunch en diner. 
  • Brasserie Ome Jan. Nog zo’n leuke plek met een heerlijke, uitgebreide kaart!
  • Boscafé de Rode Lelie. Nog zo’n te gekke plek! Wat boft Oisterwijk toch. Het is een plek middenin het bos, waar je lekker kunt eten, geniet van de natuur, buiten zijn en geniet van de kids die spelen in de speeltuin en het natuurtheater. 
Meneer van Eijck had dit leuke huisje tijdens coronatijd buiten staan.

Liefs Maartje ☾

0 comment

You may also like

Leave a Comment