Natuurkampeerterrein de dassenburcht

by happinessonwheels

Aan de rand van een mooi bos, midden in het groen, ligt natuurkampeerterrein Dassenburcht. Samen met een vriendin kampeerde ik hier in de zomer van 2020 twee nachten. Ondanks heel veel regen hebben we het heerlijk gehad!

Rust en stilte

Aan het einde van de dag kwamen we in de stromende regen aan op het terrein. Yes! Via een zuil konden we onze boeking bevestigen en we zochten snel ons plekje op. Je kunt bij Dassenburcht kamperen op het open veld bij een grote zandbak, of in één van de hofjes aan de rand van het bos. Wij kozen voor die laatste. De camping heeft echt mooie, grote plekken met veel privacy. De plekken liggen verscholen tussen de bomen en het groen. Heerlijk! Verder is het lekker basic op de camping. Er is een klein toiletgebouwtje, waar je niet teveel van moet verwachten, een overdekte kampvuurplek (waar we in de avond heerlijk hebben genoten) en vooral veel rust, stilte en mooie natuur. 

In de omgeving

Natuurkampeerterrein Dassenburcht ligt tussen Meppel en Zwolle. Wij zijn er met onze regenjassen lekker wandelend op uitgetrokken. Vanuit de camping loop je direct een natuurgebied in waar je eindeloos kunt wandelen en fietsen. Leuk extraatje; vlakbij de camping ligt zwemplas De Zwarte Dennen. Hier kun je heerlijk zwemmen als het mooi weer is. Bij deze plas ligt trouwens ook een dagkampeerterrein. 

Klik hier voor meer informatie of om te boeken. 

Liefs Maartje ☾

 

Natuurkampeerterrein Dassenburcht
Natuurkampeerterrein Dassenburcht2
0 comment

You may also like

Leave a Comment