De leukste boshuisjes in de Ardennen op Airbnb

by happinessonwheels

Boomhut in Carignan.

Super schattige boomhut voor 2 personen. Inclusief ontbijtmand van host Cedric. De hut is voorzien van elektriciteit, stromend water, koelkast, magnetron, waterkoker en gaskookplaat.

Tiny house in de wilde, vrije natuur

Een privéplek voor levensgenieters die weer even back to basic willen gaan! La Cabane des Gitans is een hut op wielen van gerecyclede materialen, met een bed voor 2 personen. In een aparte ruimte is de leefkeuken. Waar ook de warme douche, een composttoilet en de wastafel is. Geniet van een kampuurtje buiten of lekker binnen in het kachelhuisje. Op 500 meter afstand is er een meertje waar je heerlijk kan zwemmen. 

Boomhut aan de rand van Semoy

Ben jij een natuurliefhebber en houd je van avontuur? Dan moet je hier zijn. Slaap in de bomen in deze mooie boomhut die gelegen is aan een rivier. Geniet van de stilte en rust en ga helemaal back to basic; er is geen toilet (wel een emmer), geen elektriciteit, koken doe je op de bbq, afwassen in de rivier en hout sprokkel je in het bos.

Natuurhuisje n ° 14 – 4 personen in Signy-le-Petit

Dit huisje ligt op camping Domaine de la Motte in een groene omgeving. Het huisje is geschikt voor 4 personen en heeft een woonkamer met houtkachel, ingerichte keuken, 2 slaapkamers en een overdekt terras. Je hebt ook toegang dot de campingdiensten (o.a zwembad, restaurant, wellnessruimte).

0 comment

You may also like

Leave a Comment